Afsluitingen voor de tuin of weide

engelse poort

Engelse poorten voor bij afsluitingen

Op zoek naar een solide en stijlvolle poort voor je tuin of weiland? De karaktervolle Engelse poorten in zware uitvoering worden geleverd met hangwerk en sluitwerk. Bijhorende poortpalen in eik zijn ook verkrijgbaar. De poorten zijn er in breedtes van 120 cm, 210 cm, 300 cm en 360 cm.

azobe-afboordmatten

Azobé vlechtmatten

Azobé vlechtmatten vormen een vertrouwd beeld in het landschap. Ze dienen om hoogteverschillen op te vangen in je tuin, een vijver of beek te verstevigen of je tuin mee af te boorden. Ze zijn dan ook goed bestand tegen water en uiterst geschikt voor buitentoepassingen. Onze vlechtmatten zijn gemaakt van uiterst duurzaam azobé hout dat weinig of geen onderhoud vraagt. Om vergrijzing tegen te gaan kan je het hout behandelen met beits of houtolie. Onze vlechtmatten en bijhorende palen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

post and rail afsluiting

Post and rail afsluitingen

In Engeland kom je het overal tegen: post and rail afsluitingen uit het duurzame kastanjehout. De gekliefde kanstanje palen worden voorzien van uitsparingen voor ligbalken. Er zijn beginpalen, tussenpalen en hoekpalen. De tamme kastanje behoort van nature tot duurzaamheidsklasse 2 doordat het hout looizuur bevat. De gekliefde palen zijn verkrijgbaar in een lengte van 2000 mm. De ligbalken in lengte 2000 en 2900 mm.

download-folder-TH-2019

Bezoek onze 2.000m² grote showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze tuinhout producten kan je zo meenemen uit stock.