Kastanje, hazelaar, wilg en acacia

kastanjehekwerk

Kastanje, hazelaar en wilg brengen charme in de tuin

U ziet het overal: de natuurlijke hekwerken uit kastanje. Het is een uiterst ecologische manier om de tuin af te bakenen en brengt romantiek in de tuin. Naast kastanje, zijn ook wilgenhout, acacia en hazelaar een trendy product in de tuin. Binnen ons gamma vindt u schermen, poorten en hekwerk.

kastanje poort
tuinschermen hazelaar
vlechtscherm kastanje
download folder tuinhout

Kastanjehekwerk

In Engeland en Frankrijk kom je het overal tegen: hekwerk uit het duurzame kastanjehout. De tamme kastanje behoort van nature tot duurzaamheidsklasse 2 doordat het hout looizuur bevat. Het hout hoeft geen chemische behandeling te ondergaan om duurzaam te zijn. De rustige vormgeving verrijkt het landschapsbeeld. Het hekwerk is eenvoudig te plaatsen. Wij bieden u 4 soorten hekwerk aan.

  • lattenafstand van 30-40 mm
  • lattenafstand van 40-50 mm
  • lattenafstand van 70-80 mm

Kastanjepalen en poorten

Gekliefde en ontschorste staken worden op gegalvaniseerde draad gevlochten Om de hekwerken te plaatsen hebben wij eveneens geschilde kastanjepalen. Deze palen zijn ruw afgewerkt en passen bij het rustieke kastanjehekwerk. Het hekwerk vergrijst vrij snel zodat de kleur in harmonie is met de natuur.
Onze poorten kunnen mooi gecombineerd worden met de bijpassende tuinschermen. Op die manier maakt u uw tuinafscherming compleet en toegankelijk. Wij hebben ook een ruim assortiment ijzerwaren.

kastanjehekwerk
post and rail
hazerlaarscherm
hekwerk kastanje

Bezoek onze 2.000m2 grote showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kunt u zo meenemen uit stock.