Houten speeltoestellen voor uw tuin

speeltoestellen in hout

Speeltoestellen voor uren speelplezier

Zoekt u speeltoestellen zoals een klimtoren, een zandbak, een schommel of een loopbrug? Dan loont een bezoek aan onze winkel te Kontich zeker de moeite. Wij bieden u een ruim assortiment toebehoren. De originele speeltoestellen bezorgen je kinderen uren plezier in de tuin.

glijbaan
loopbrug
schommel
download-folder-TH-2019
houten klimtoren

Gegarandeerd buitenspelpret

Een leuke speeltoren in je tuin zorgt voor uren buitenspelpret. Klimmen, glijden, schommelen of klauteren … het kan allemaal. Onze stevige en superveilige speeltoestellen bieden volop afwisseling en speelpret. Bovendien zijn er talrijke mogelijkheden om je speeltoren uit te breiden of te verfraaien met leuke aanbouwopties. Ontdek ze allemaal in onze winkel.

toebehoren-speeltoren

Schommels en toebehoren

Pimp je speeltoren met één of meerdere van onze keileuke aanbouwopties. Kies bijvoorbeeld voor een verrekijker, stuurwiel, spiegel, glijbaan, klimnet of touwladder. Bij ons vindt u ook een uitgebreid  gamma vrijstaande schommels met een hoogte van 2,5 m of 3 m, met 2 tot 8 schommelhaken. Nog meer buitenpret? Onze houten zandbakken in diverse afmetingen of rubberen tegels zijn eveneens verkrijgbaar in onze winkel.

Bezoek onze 2.000m² grote showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kunt u zo meenemen uit stock.