Tuinhuizen in landelijke of moderne stijl

mooie tuinhuizen plat dak

Meer dan 40 modellen tuinhuizen

Bij Tuinhoutcentrum vindt u een zeer ruim assortiment aan tuinhuizen met verschillende formaten, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Wenst u een tuinhuis op maat? Ook dat is mogelijk. Wij geven u graag advies en een passende offerte.

Ook voor een metalen tuinhuis van Biohort kan je bij ons terecht.

De “Kubus” is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. De combinatie tuinhuis en oversteek is ideaal als opbergruimte en zithoek. Het inox sierbeslag geeft extra cachet aan uw tuinhuis. Als dak voorzien wij een houten onderdak afgewerkt met een epdm dakbedekking en alu boord profiel.

Onze Kubus tuinhuizen zijn verkrijgbaar in 3 houtsoorten: geïmpregneerde den, thermowood es, thermowood den en padouk. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen.

De tuinhuizen kunnen door onze diensten geplaatst worden. Bent u handig dan kunt u de tuinhuizen ook verkrijgen in zelfbouwpakket.

Deze klassieke tuinhuizen met zadeldak blijven mooi en zijn tijdloos. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Als dakbedekking heeft u de keuze uit verschillende kleuren roofing shingels. Er kan gekozen worden voor een enkele of dubbele deur. Het aantal vaste ramen maakt geen prijsverschil.

Onze tuinhuizen met zadeldak zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De tuinhuizen zijn verkrijgbaar in geïmpregneerde den of Thermowood.

Deze tuinhuizen met plat dak zijn verkrijgbaar in de verschillende duurzame houtsoorten. Het stevige dak voorzien we van metalen profielplaten. De blokhutplanken van de tuinhuizen worden tegen een stevig kader genageld. Hierdoor krijgt het tuinhuis een eigentijdse, strakke uitstraling.

Onze tuinhuizen met plat dak zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De tuinhuizen kunnen door onze diensten geplaatst worden. Bent u handig dan kunt u de tuinhuizen ook verkrijgen in zelfbouwpakket.

download-folder-TH-2019

Ook verdeler Tack tuinhuizen

TACK is producent van moderne, tijdloze tuinhuizen die worden ontwikkeld vanuit de drang naar innovatie en design. Zij staan garant voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Wie één van de tuinhuizen van dichtbij bekijkt en vergelijkt, zal meteen overtuigd zijn van de hoge kwaliteitsnormen. De strenge kwaliteitseisen worden eveneens gesteld voor alle accessoires: dakbedekking, goten, beglazing, etc…goede service naar de eindklant toe. Meer info over de tuinhuizen van Tack

tack logo

Bezoek onze 2.000m² grote showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kunt u zo meenemen uit stock.