Betonpalen en aluminiumpalen

betonpalen
betonpalen-scherm

Betonpalen voor blokhutplanken

Met een afsluiting van betonpalen in combinatie met blokhutplanken, kies je voor een zeer solide en stevige tuinafsluiting. Dankzij het handige tand- en groefsysteem bouw je je afsluiting eenvoudig en gemakkelijk op naar de gewenste hoogte. Deze betonpalen hebben een gleuf van 35 mm, hebben een lengte van 2750 mm en zijn verkrijgbaar in hoek-, tussen- en eindpaal.

betonpaal-blokhut

Betonpalen voor schermen

Een tuinafsluiting van betonpalen in combinatie met voorgemonteerde schermen is een eenvoudige manier om relatief snel de nodige privacy te creëren in je tuin. Deze betonpalen hebben een gleuf van 55 mm, hebben een lengte van 2750 mm en zijn verkrijgbaar in hoek-, tussen- en eindpaal. Ook alle bevestigingsmateriaal en betonnen onderplaat bij ons verkrijgbaar!

betonpalen-schermen

Nieuw! Betonpalen in antracietkleur

betonpalen antracietkleurig

Ga voor stijlvol antraciet

Voor een moderne en eigentijdse look zijn betonpalen in antracietkleur een perfecte keuze. Verkrijgbaar met gleuf van 35 mm (voor blokhutplanken) en met gleuf van 55 mm (voor gemonteerde schermen). Zowel onze betonpalen als onze betonplaten werden gecoat voor extra kleurvastheid.

beton-antraciet
betonpalen-zwart
betonpalen
betonpalen-zwart-2
betonpalen

Om je palen mee vast te zetten:

ijzerwaren
betonvoet
betonpalen

Trendy aluminiumpalen

Strak en tijdloos

Hou je van trendy, duurzaam, ijzersterk en tijdloos? Kies dan aluminiumpalen voor je tuinafsluiting. Zowel verkrijgbaar voor een afsluiting in blokhutplanken, als voor een afsluiting met tuinschermen. We hebben ze in 3 moderne kleuren: aluminium, antraciet en zwart.

aluminium palen zwart
download-folder-tuinhout

Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze showtuin!

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.