Afsluitingen voor de tuin of weide

engelse poort

Engelse poorten

Op zoek naar een solide en stijlvolle poort voor je tuin of weiland? De karaktervolle Engelse poorten in zware uitvoering worden geleverd met hangwerk en sluitwerk. Bijhorende poortpalen in eik zijn ook verkrijgbaar. De poorten zijn er in breedtes van 120 cm, 210 cm, 300 cm en 360 cm.

kastanjehekken

Kastanjehekwerk

Een hekwerk van kastanjehout is erg duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. De onbehandelde, gekloofde kastanjehouten staken zijn samengebonden met gegalvaniseerde ijzerdraad. In ons assortiment vind je kastanjehekwerk in verschillende hoogtes en rollengtes. Om het hekwerk te plaatsen hebben we een ruim aanbod geschilde kastanjepalen. Kijk ook op ons assortiment kastanje, hazelaar en wilg.

post and rail afsluiting

Post and rail afsluitingen

In Engeland kom je het overal tegen: post and rail afsluitingen uit het duurzame kastanjehout. De gekliefde kanstanje palen worden voorzien van uitsparingen voor ligbalken. Er zijn beginpalen, tussenpalen en hoekpalen. De tamme kastanje behoort van nature tot duurzaamheidsklasse 2 doordat het hout looizuur bevat. De gekliefde palen zijn verkrijgbaar in een lengte van 2000 mm. De ligbalken in lengte 2000 en 2900 mm.

Kastanjepoorten

Maak je kastanje afsluiting helemaal compleet met een kastanjepoort van Tuinhoutcentrum. Onze kastanjepoorten bestaan uit stevige, geschilde kastanjepalen, voorzien van een RVS slot en scharnieren (te monteren).

•  Verkrijgbare breedtes: 1000 – 1200 – 2500 mm
•  Verkrijgbare hoogtes: 1000 – 1200 – 1500 – 1750 mm

kastanjepoort
azobe-afboordmatten

Azobé vlechtmatten

Azobé vlechtmatten vormen een vertrouwd beeld in het landschap. Ze dienen om hoogteverschillen op te vangen in je tuin, een vijver of beek te verstevigen of je tuin mee af te boorden. Ze zijn dan ook goed bestand tegen water en uiterst geschikt voor buitentoepassingen. Onze vlechtmatten zijn gemaakt van uiterst duurzaam azobé hout dat weinig of geen onderhoud vraagt. Om vergrijzing tegen te gaan kan je het hout behandelen met beits of houtolie. Onze vlechtmatten en bijhorende palen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

ijzerwaren

Assortiment ijzerwaren

Tuinhoutcentrum Kontich heeft een ruim assortiment van diverse ijzerwaren om al je tuinhoutconstructies en afsluitingen op een professionele manier te monteren. We noemen er enkele op: gronpiketten, H- en U- voeten, L-beslag voor montage op houten palen, sierbollen en piramides voor afwerking van houten palen enz. Ook een ruime keuze in hang- en sluitwerk in de winkel.

hekwerk

Hekwerk en poortjes

Lage hekjes worden meestal gebruikt om een voortuin of een kleine doorgang mee af te sluiten. Maar ze zijn ook ideaal om je viervoeter binnen de gewenste omgeving te houden. Binnen ons gamma kunnen we 2 verschillende hekjes aanbieden met een afmeting van 900 x 1800 mm. Ook een bijpassend poortje is verkrijgbaar, telkens voorzien van een inox slot en scharnieren.

download-folder-TH

Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze tuinhout producten kan je zo meenemen uit stock.