Maak zelf een doorlopende tuinwand

wandkader hout

Houten wandkader

Dé nieuwste trend in de tuin: een doorlopende afsluiting in hout zonder onderbrekingen. Creëer nu zelf je eigen doorlopende tuinwand met behulp van ons handig wandkaderpakket. Verkrijgbaar in 2 afmetingen: 1800 x 1800 mm en 2000 x 2000 mm. Je kan deze kaders langs 1 zijde of langs beide zijden bekleden, zowel voor een horizontale als voor een verticale beplanking. Kies de plank naar jouw smaak uit ons ruim aanbod bekledings- en blokhutplanken. Bewonderende blikken gegarandeerd!

doorlopende tuinwand
doorlopende tuinwand
doorlopende tuinwand

Om je tuin of weide mee af te sluiten:

kastanjehekken

Kastanjehekwerk

Een hekwerk van kastanjehout is erg duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. De onbehandelde, gekloofde kastanjehouten staken zijn samengebonden met gegalvaniseerde ijzerdraad. In ons assortiment vind je kastanjehekwerk in verschillende hoogtes en rollengtes. Om het hekwerk te plaatsen hebben we een ruim aanbod geschilde kastanjepalen. Kijk ook op ons assortiment kastanje, hazelaar en wilg.

kastanjepalen

Kastanjepalen

Om de hekwerken stevig vast te zetten hebben we losse kastanjepalen. Deze palen zijn geschild en passen perfect bij het rustieke en landelijke karakter van kastanjehekwerk. Ze hebben een diameter tussen de 60 en 100 mm en zijn verkrijgbaar in de lengtes 1600 – 1800 – 2000 en 2500 mm.

kastanjepoorten

Kastanjepoorten

Maak je kastanje afsluiting helemaal compleet met een kastanjepoort van Tuinhoutcentrum. Onze stevige kastanjepoorten bestaan uit ruwe, geschilde kastanjepalen, voorzien van een RVS slot en scharnieren (te monteren). Verkrijgbare in de breedtes 1000 en 1200 mm en in de hoogtes 1000, 1200, 1500 en 1750 mm.

weide poort

Engelse weidepoorten

Op zoek naar een solide en stijlvolle poort voor je tuin of weiland? De karaktervolle Engelse poorten in zware uitvoering worden geleverd met hangwerk en sluitwerk. Bijhorende poortpalen in eik zijn ook verkrijgbaar. De poorten zijn er in breedtes van 1200 mm, 2100 mm, 3000 mm en 3600 mm.

hekje

Hekwerk en poortjes

Lage hekjes worden meestal gebruikt om een voortuin of een kleine doorgang mee af te sluiten. Maar ze zijn ook ideaal om je viervoeter binnen de gewenste omgeving te houden. Binnen ons gamma kunnen we 2 verschillende hekjes aanbieden met een afmeting van 900 x 1800 mm. Ook een bijpassend poortje is verkrijgbaar, telkens voorzien van een inox slot en scharnieren.

azobe-afboordmatten

Azobé vlechtmatten

Azobé vlechtmatten vormen een vertrouwd beeld in het landschap. Ze dienen om hoogteverschillen op te vangen in je tuin, een vijver of beek te verstevigen of je tuin mee af te boorden. Ze zijn dan ook goed bestand tegen water en uiterst geschikt voor buitentoepassingen. Onze vlechtmatten zijn gemaakt van uiterst duurzaam azobé hout dat weinig of geen onderhoud vraagt. Om vergrijzing tegen te gaan kan je het hout behandelen met beits of houtolie. Onze vlechtmatten en bijhorende palen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

ijzerwaren

Assortiment ijzerwaren

Tuinhoutcentrum Kontich heeft een ruim assortiment van diverse ijzerwaren om al je tuinhoutconstructies en afsluitingen op een professionele manier te monteren. We noemen er enkele op: gronpiketten, H- en U- voeten, L-beslag voor montage op houten palen, sierbollen en piramides voor afwerking van houten palen enz. Ook een ruime keuze in hang- en sluitwerk in de winkel.

Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze tuinhout producten kan je zo meenemen uit stock.