Opgeruimd staat netjes …

containerberging

Houten berging voor afvalcontainers

Met deze knappe houten bergingen zijn die lelijke groene en grijze afvalcontainers mooi uit het zicht. Deze containerbergingen zijn gemaakt van glad geschaafde, geïmpregneerde planken en verkrijgbaar in 2 afmetingen voor een enkele of dubbele container. Deksel voorzien van zwarte scharnieren. Stevige constructie. Verkocht als kant-en-klaar bouwpakket.
houten terraskast
lage-terraskast

Nieuw! Terraskast Venice

Deze stijlvolle terraskast is niet alleen erg handig om al je tuinspullen netjes in op te bergen, maar bovendien ook een echte blikvanger op je terras. Voorzien van 3 handige legplanken voor kleinere spullen en stevige scharnieren en cilinderslot in RVS. In geïmpregneerd grenenhout, dus behandeld tegen houtrot en schimmels. Betonplaat aan de binnenzijde van de wanden. Afmetingen: 1250 mm breed x 600 mm diep x 1830 mm hoog). Verkocht als bouwpakket.

Voor een opgeruimd terras

 Deze lage terraskast Venice is erg praktisch door zijn compacte afmetingen: 1250 mm breed x 600 mm diep x 900 mm hoog. Ideaal dus als opbergplek voor klein tuinmateriaal. Een mooie en handige oplossing om je terras netjes en opgeruimd te houden. Verkocht als bouwpakket.
houtberging

Een bergkast voor al je tuingerief

Wil je graag een opgeruimd terras? Kies dan uit één van onze mooie houten bergkasten. Ideaal voor al je klein tuingereedschap, gieter, leeggoed of poetsgerief. De kasten zijn afgewerkt met inox scharnieren, inox slot en aluminium dakrandprofiel. Verkrijgbaar in 3 handige afmetingen.

Stevige houtberging Kenny

Onze houtberging Kenny is een stevige houtberging uit geïmpregneerde grenen blokhutplanken. Het dak bestaat uit stevig staalplaat. De afmetingen bedragen 2550 x 1200 x 2000 mm (L x B x H). Door je hout te stapelen in een daarvoor voorziene houtberging blijft het nagenoeg droog voor de winter. Bovendien is alles netjes geordend en opgestapeld.

Bescherm en beveilig je fiets

Stevige fietsberging

Deze oerstevige fietsberging wordt volledig geproduceerd door Tuinhoutcentrum Kontich. Ze zijn in 2 houtsoorten en in verschillende breedtes te verkrijgen voor 2, 3, 4, 5 of 6 fietsen. Achteraan is een metalen fietsbandenrek bevestigd tegen de wand. Het dak is bekleed met een waterdichte epdm rubberfolie, afgewerkt met een aluminium dakrandprofiel. Een regenafvoerbuis in pvc voert het overtollig regenwater af. Met deze fietsberging staan je fietsen steeds droog en beschut.
houten fietsberging
fietsbering

In onze fietsberging zit standaard inbegrepen:

  • Verkrijgbaar voor 2, 3, 4, 5 of 6 fietsen
  • Verticale wandbekleding in vuren of thermowood blokhutplanken
  • Verkrijgbaar in hoogtes 1700 mm en 2000 mm (= totale hoogte)
  • Stevige dakbedekking in epdm rubberfolie
  • Metalen fietsrek bevestigd tegen de achterwand
  • Onderdak in geïmpregneerde planchetten
  • Alu dakrand in RAL 9005 (zwart) of RAL 9006 (grijs)
  • Montagehandleiding
download-folder-tuinhout

Bezoek onze showtuin!

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.