Bloembakken voor een fleurige tuin

houten bloembakken cordoba

Jouw tuin verdient een mooie bloembak

Met een mooie houten bloem- of plantenbak krijgt je terras net dat ietsje meer. Het voordeel van houten bloembakken is dat ze in de winter niet kapot vriezen, wat wel kan gebeuren met stenen potten. Kies uit de Asper reeks met plantenbakken in diverse afmetingen uit stoer steigerhouten planken. Liever subtieler? Ga dan voor onze Cordoba reeks met fijne, horizontale latten. Al onze bloembakken zijn voorzien van een ingewerkte worteldoek.

bloembak-asper
bloembak-cordoba

Asper bloembak

Deze bloembakken in stoer steigerhout komen het mooist tot hun recht in een natuurlijke tuin. Verkrijgbaar in 4 afmetingen en volledig gemonteerd, dus klaar voor gebruik. Voorzien van ingewerkte worteldoek.

Cordoba bloembak

De Cordoba bloembakken vallen op door het strakke lijnenspel van de fijne latten. Mooi in combinatie met ons Cordoba tuinscherm, Cordoba hekwerk of poortje. Verkrijgbaar in 3 afmetingen en voorzien van ingewerkte worteldoek.

Breng sfeer op je terras …

bloembak hout

Fibo plantenbak

Moderne plantenbak met beplanking in geribde thermowood planchetten met een kader in geïmpregneerd grenen. Afgewerkt met een aluminium zwart profiel bovenaan en verstevigd met hoekijzers. Verkrijgbaar in 3 bij elkaar passende afmetingen.

Malaga plantenscherm

De nieuwste trend? Verticaal tuinieren! Met het nieuwe plantenscherm Malaga kan je verticaal je kruiden kweken. Ideaal voor een kleine tuin of op je terras. Verkrijgbaar in 2 afmetingen: 1800 x 1200 mm en 1800 x 1800 mm. Volledig voorgemonteerd.

download-folder-TH

Bezoek onze showtuin!

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.