Bloembakken voor een fleurige tuin

houten bloembakken cordoba

Jouw tuin verdient een mooie bloembak

Met een mooie houten bloem- of plantenbak krijgt je terras net dat ietsje meer. Het voordeel van houten bloembakken is dat ze in de winter niet kapot vriezen, wat wel kan gebeuren met stenen potten. Kies uit de Asper reeks met plantenbakken in diverse afmetingen uit stoer steigerhouten planken. Liever subtieler? Ga dan voor onze Cordoba reeks met fijne, horizontale latten. Al onze bloembakken zijn voorzien van een ingewerkte worteldoek.
bloembak-asper
bloembak-cordoba

Asper bloembak

Deze bloembakken in stoer steigerhout komen het mooist tot hun recht in een natuurlijke tuin. Verkrijgbaar in 4 afmetingen en volledig gemonteerd, dus klaar voor gebruik. Voorzien van ingewerkte worteldoek.

Cordoba bloembak

De Cordoba bloembakken vallen op door het strakke lijnenspel van de fijne latten. Mooi in combinatie met ons Cordoba tuinscherm, Cordoba hekwerk of poortje. Verkrijgbaar in 3 afmetingen en voorzien van ingewerkte worteldoek.

Nieuw! Fibo bloembakken brengen sfeer op je terras

Deze moderne bloembakken bestaan uit geribde thermowood planchetten, bovenaan afgewerkt met een aluminium zwart profiel. De hoeken zijn extra verstevigd met metalen hoekijzers. Verkrijgbaar in 3 afmetingen.
houten bloembak

download-folder-TH

Bezoek onze showtuin!

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.