Houten speeltoestellen voor uren speelplezier!

speeltoestellen in hout

Buiten spelen is superleuk

Een leuke speeltoren in je tuin zorgt voor uren buitenspeelplezier. Klimmen, glijden, schommelen, klauteren of figuurtjes maken in de zandbak … het kan allemaal. Onze stevige en superveilige speeltoestellen bieden volop afwisseling en speelpret. Bovendien kan je ze verder uitbouwen of verfraaien voor nog méér speelplezier.

Wens je een offerte op maat? Kom eens langs in onze winkel. Wij helpen je graag verder.

Kies je aanbouwoptie

Een supersnelle glijbaan, een avontuurlijke klimmuur, een leuke schommel of een beweegbare loopbrug? Stel zelf de speeltoren van je dromen samen met onze modulaire aanbouwopties. Kies uit diverse torencombinaties en combineer ze met elkaar. Zo bepaal je helemaal zelf hoe jouw speeltoren eruit gaat zien. Ontdek hier de verschillende combinaties.

Ontdek onze keileuke accessoires …

Pimp je speeltoren!

Maak je speeltoren compleet met onze superleuke toebehoren en accessoires. Wat dacht je van een coole verrekijker, een stuurwiel, een OXO speelset of een grappige megafoon? Keuze genoeg om jouw speeltoren helemaal te pimpen voor nog meer speelpret! Ook verkrijgbaar: tuimelbars, touwladders, klimtouwen en diverse schommelzitjes. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel en ontdek het volledige gamma.

Leuke zandbakken

Wil je je kinderen graag nog méér plezier laten beleven in de tuin? Koop dan een zandbak, want daarmee zijn ze uren zoet! Mooie zandtaarten maken, een prachtig kasteel bouwen of een tunnel graven om autootjes erdoor te rijden … Bij Tuinhoutcentrum Kontich hebben we houten zandbakken in 3 afmetingen, voorzien van een stevige, houten bodem. Ook bijpassend deksel en speelzand verkrijgbaar.

Vrijstaande schommels

Bij Tuinhoutcentrum Kontich hebben we een ruime keuze aan stevige, vrijstaande schommels. Je kan kiezen uit schommels met 2, 4, 5, 6 en 8 schommelhaken. Al onze schommels hebben een hoogte van 2,5 meter en steunpalen van 10 cm diameter en zijn gemaakt van kwaliteitsvol, geïmpregneerd hout. Kies uit een groot aanbod aan superleuke toebehoren om je schommel compleet te maken.

download-folder-TH

Inspiratie nodig? Bezoek onze showtuin!

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.