Houten speeltoestellen voor uren speelplezier!

speeltoren hout

Buiten spelen is superleuk

Een leuke speeltoren in je tuin zorgt voor uren buitenspeelplezier. Klimmen, glijden, schommelen, klauteren of figuurtjes maken in de zandbak … het kan allemaal. Onze stevige en superveilige speeltoestellen bieden volop afwisseling en speelpret. Bovendien kan je ze verder uitbouwen of verfraaien voor nog méér speelplezier.

Wens je een offerte op maat? Kom eens langs in onze winkel. Wij helpen je graag verder.

houten-klimtoren

Kies je aanbouwoptie

Een supersnelle glijbaan, een avontuurlijke klimmuur, een leuke schommel of een beweegbare loopbrug? Stel zelf de speeltoren van je dromen samen met onze modulaire aanbouwopties. Kies uit diverse torencombinaties en combineer ze met elkaar. Zo bepaal je helemaal zelf hoe jouw speeltoren eruit gaat zien. Ontdek hier de verschillende combinaties.

boot-aanbouwoptie
glijbaan
speeltoren hout
speeltoestel
speeltoren hout
speeltoren hout

Ontdek onze keileuke accessoires …

Pimp je speeltoren!

Maak je speeltoren compleet met onze superleuke toebehoren en accessoires. Wat dacht je van een coole verrekijker, een stuurwiel, een telescoop of een grappige megafoon? Keuze genoeg om jouw speeltoren helemaal te pimpen voor nog meer speelpret! Ook verkrijgbaar: tuimelbars, touwladders, klimtouwen en diverse schommelzitjes. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel en ontdek het volledige gamma.

accessoires speeltoren
klimtouw

Hang eens de aap uit

Voor de echte koters met teveel energie hebben we een hele reeks klimtouwen, touwladders en tuimelbars. De tuimelbars zijn in de hoogte verstelbaar bij plaatsing tot 2,1 meter hoog. Dit alles is perfect te combineren met onze speeltorens. Voor extra veiligheid tegen valpartijen leg je best rubbertegels op de grond. Deze zijn ook bij ons verkrijgbaar in afmeting 50 x 50 cm, keuze uit de kleuren zwart of groen.

Vrijstaande schommels

Bij Tuinhoutcentrum Kontich hebben we een ruime keuze aan stevige, vrijstaande schommels. Je kan kiezen uit schommels met 3, 5 of 7 schommelhaken. Al onze schommels hebben een hoogte van 2,5 meter en vierkante steunpalen van 90 x 90 mm en zijn gemaakt van kwaliteitsvol, geïmpregneerd hout. Kies uit een groot aanbod aan superleuke toebehoren om je schommel compleet te maken.

zandbak

Creatief met zand

Met een zandbak zijn kinderen uren zoet! Zandtaartjes maken, een zandkasteel bouwen of tunnels graven voor autootjes erin te laten rijden … De mogelijkheden zijn eindeloos en bovendien ben je buiten aan het spelen. Onze zandbak bestaat uit geïmpregneerd houten balken en is verkrijgbaar in 3 afmetingen. Deksel en speelzand apart verkrijgbaar.

rubberen-tegels

Vallen doet geen zeer

Rubbertegels zijn ideaal om te gebruiken in combinatie met speeltoestellen of in een kinderspeelhoek. Ze worden gemaakt uit de recyclage van gebruikte autobanden en zijn daarom ook nog eens een ecologisch product. Onze rubbertegels zijn 25 mm dik en verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart en grijs. Beschikbare afmetingen: 500 x 500 mm en 1000 x 1000 mm.

Inspiratie nodig? Bezoek onze showtuin!

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.