Terrasplanken in hout

Hout geeft een warme uitstraling

Een houten terras geeft een zalig buitengevoel. Bij Tuinhoutcentrum Kontich vind je een ruim aanbod houten terrasplanken in alle prijsklassen. Ook voor alle bevestigingsmaterialen kan je bij ons terecht. Om je terras op te hogen kan je gebruik maken van onze regelbare terrasdragers en stevige onderbalken. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en lengtes. Vraag vrijblijvend advies aan onze medewerkers over de gepaste houtsoort voor jouw terras.

terrasplank-vuren

Geïmpregneerd vuren

Deze terrasplank in mooi geschaafd grenenhout, heeft aan beide zijden een verschillend profiel (grof/fijn), zodat je ze kan gebruiken langs de zijde die jouw voorkeur geniet. Bevestig ze op onze stevige houten onderbalken.

terrasplank-lariks

Lariks

Een terras in lariks heeft heel wat voordelen: het is betaalbaar, heeft een hoge duurzaamheid, is stabiel én biedt een mooie, geschaafde afwerking. De typische gevlamde tekening van het hout gaat na een tijdje mooi vergrijzen. Een prima keuze dus voor je buitenterras.

terras-plank-bangkirai

Bangkirai

Dit tropische hardhout heeft een roodbruine kleur en is uiterst duurzaam. De planken hebben aan één zijde een grof en aan de andere zijde een vlak profiel. Vastschroeven op een houten onderstructuur met zelfborende houtschroeven.

terrasplank Jatoba

Jatoba

Jatoba is een hoogwaardige en duurzame houtsoort, ideaal voor een buitenterras. De planken zijn glad geschaafd en roodbruin van kleur. De terrasplanken dienen vastgeschroefd te worden op een stevige, houten onderstructuur. Ook montageclips voor vakkundige montage bij ons verkrijgbaar.

terras-plank-padouk

Padouk

Padouk is een zeer vormvaste houtsoort, perfect voor buitenconstructies zoals het aanleggen van een terras. Het voldoet aan hoge eisen qua uitzicht, duurzaamheid, sterkte en onderhoud. Na een tijdje krijgt dit hout een mooie, bruingrijze kleur. Ook montageclips voor vakkundige montage bij ons verkrijgbaar.

onderbalk-clips

Toebehoren

Met onze superstevige onderbalk in tropisch hardhout ben je zeker van een solide fundering voor je houten terras. De terrasclips in rvs met kunsthars schaal zijn geschikt voor het onzichtbaar monteren van jatoba en padouk terrasplanken.

Terrasplanken in kunststof

kunststof terrasplanken

Millboard kunststof terrasplanken

Ben je op zoek naar een duurzame terrasplank met de warme look van hout? Kies dan voor Millboard: hét alternatief voor hardhout en composiet. De Millboard terrasplanken zijn de meest natuurgetrouwe kunststof terrasplanken die je kan vinden op de markt. Kenmerkend zijn de natuurlijk ogende houtnerven. Ze geven een prachtige, natuurgetrouwe uitstraling. Kies uit 8 bijzonder mooie houttinten.

Houtcomposiet: uniek en stijlvol!

Onze terrasplanken in houtcomposiet zijn samengesteld uit 60% houtvezels, 30% gerecycleerd PVC en 10% componenten. Dit unieke en ecologische materiaal garandeert je een optimale duurzaamheid en een minimaal aan onderhoud. Dankzij onze handige montagehandleiding kan je je terrasplanken op een correcte manier plaatsen.

terras-plank-grijs

Terrasplank grijs

Terrasplank in houtcomposiet voorzien van een gladde en een anti-slip zijde. Verkrijgbaar in 3 lengtes. Ook alle afwerkingsonderdelen en montagebenodigdheden verkrijgbaar.

terras-plank-antraciet

Terrasplank antraciet

Terrasplank in houtcomposiet voorzien van een gladde en een anti-slip zijde. Verkrijgbaar in 3 lengtes. Ook alle afwerkingsonderdelen en montagebenodigdheden verkrijgbaar.

Terrasplank bruin

Terrasplank in houtcomposiet voorzien van een gladde en een anti-slip zijde. Verkrijgbaar in 3 lengtes. Ook alle afwerkingsonderdelen en montagebenodigdheden verkrijgbaar.

Afwerklat

Met een afwerklat is je terras in houtcomposiet keurig afgewerkt. Verkrijgbaar in 3 kleuren: grijs, antraciet en bruin. Afmetingen: 10 x 80 mm breed met een lengte van 2900 mm.

hoekprofiel

Hoekprofiel

Deze hoekprofielen in composiet dienen als randafwerking aan de kop. Ze zijn in 3 kleuren verkrijgbaar: grijs, antraciet en bruin. Afmetingen: 40 x 40 mm breed met een lengte van 2900 mm.

onderregel-wpc

Onderregel

De Compo onderregel in houtcomposiet is makkelijk op maat te zagen en ideaal als basis voor je terras in houtcomposiet. Afmetingen: 40 x 70 mm breed met een lengte van 2900 mm.

Montageclips

Voor het vastzetten van de planken op de onderregel. In zwart kunststof en verpakt per 100 stuks.

Afdekkapjes

Voor afwerking aan de kop van de plank. Verkrijgbaar in 3 kleuren en verpakt per 10 stuks.

Eindclips

Voor montage van de laatste plank aan het uiteinde. In roestvrij RVS en verpakt per 25 stuks.

Inspiratie nodig? Bezoek onze showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.