Tuinhuizen in landelijke of moderne stijl

Meer dan 40 modellen tuinhuizen

Bij Tuinhoutcentrum Kontich vind je een zeer ruime keuze aan tuinhuizen in verschillende modellen, afmetingen en houtsoorten. Strak en modern of liever landelijk en romantisch? Als compacte bergruimte of als een heerlijke relaxruimte om van het buitenleven te genieten? Wij hebben vast het tuinhuis waar jij naar op zoek bent. Ben je handig? Dan kan je je tuinhuis laten leveren als zelfbouwpakket. Wens je echter je tuinhuis door ons te laten plaatsen, dan is dat zeker mogelijk.

Door ons geplaatst of in zelfbouwpakket … aan jou de keuze!

Genieten van de eerste zonnestralen in de lente, maar ook van de gezellige familiemomenten in de herfst of winter. Dat kan met de nieuwe Maluwi. Met Maluwi bepaal je volledig zelf hoe je loungeruimte er gaat uitzien. Kies uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig gepersonaliseerde constructie. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden.

Buitenlounge, overdekt terras, poolhouse of overkapping? Met Maluwi geniet je het hele jaar door van het buitenleven.

Hou je van strak en modern? Dan zullen onze Kubus tuinhuizen volledig aan je verwachtingen voldoen. Door zijn minimalistische stijl en pure vormgeving zijn deze tuinhuizen een echte blikvanger in elke moderne tuin. Het knappe lijnenspel van de horizontale beplanking en de dunne, aluminium dakrandprofiel geeft dit tuinhuis zijn typische moderne look.

De Kubus is verkrijgbaar in 3 houtsoorten: geïmpregneerde den, thermowood en padouk. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen. De tuinhuizen kunnen door ons geplaatst worden. Ben je handig dan kan je ze ook verkrijgen in zelfbouwpakket.

tuinhuis calculator

De tuinhuizen met zadeldak, ook wel Cocoon genoemd, blijven de klassiekers onder de tuinhuizen. Door hun landelijke uitzicht passen ze perfect in een gezellige cottage tuin. Als dakbedekking kan je kiezen uit verschillende kleuren roofing singles of dakpanplaten. Een enkele of dubbele deur, het aantal ramen en uitbreiding met een luifel behoren eveneens tot de mogelijkheden.

De Cocoon tuinhuizen zijn verkrijgbaar in 2 houtsoorten: geïmpregneerd hout of thermowood den. Kies eveneens uit verschillende afmetingen en modellen.

Ben je op zoek naar een handige bergruimte om je tuingereedschap in op te bergen of droom je van een groot, modern tuinhuis met overdekt terras? Onze tuinhuizen Comfort zijn er in zeer veel verschillende afmetingen, modellen en houtsoorten. Door het gebruik van gemonteerde wanden op een stevig kader, hebben al onze tuinhuizen een strakke en hedendaagse look.

De Comfort tuinhuizen zijn verkrijgbaar in 2 houtsoorten: geïmpregneerd hout of thermowood den. Kies uit verschillende afmetingen en modellen. Ook plaatsing door onze vakmensen is mogelijk.

Kies je voor een strakke en hedendaagse look, dan kan je qua afwerking opteren voor de Kubus Line. De planchetten van deze tuinhuizen hebben een fijn, geribd profiel. Dit zorgt voor een een opvallend lijnenspel en een trendy uitzicht. Maak je tuinhuis af met een extra optie zoals een houten vloer, een pergola of één of meerdere gesloten wanden.

De Kubus Line is verkrijgbaar in thermowood es en geïmpregneerd hout en in verschillende afmetingen en modellen. De tuinhuizen kunnen door ons geplaatst worden maar ook als zelfbouwpakket geleverd worden. Vraag een gratis prijsofferte!

Ons topmodel, de Box, is zowel in hout maar ook beschikbaar in WPC (Wood Plastic Composite) of hout-kunststof-composiet. Dit tuinhuis wordt voorzien van een schuifdeur met aluminium frame en gelaagd opaal glas. Strak kwalitatief design en zeer onderhoudsvriendelijk! Dit materiaal is 100% waterresistent, recyclebaar en laat zich zeer gemakkelijk installeren. Maar wij vinden het vooral belangrijk dat het zeer onderhoudsvriendelijk én tijdloos is.

download-folder-tuinhout

Inspiratie nodig? Bezoek onze showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.