Tuinpoorten: standaard of op maat gemaakt

tuinpoorten hout

Vakmanschap en kwaliteit

Elke mooie tuin verdient een stijlvolle poort. In het gamma van Tuinhoutcentrum Kontich vind je dan ook een ruim aanbod sierpoorten, verkrijgbaar in 3 duurzame houtsoorten: grenen, iroko en padouk. Deze poorten kenmerken zich door de hoge afwerkingsgraad en de superieure houtkwaliteit. Kies tussen standaard model of een poort op maat. Ook voor beslag en palen kan je bij Tuinhoutcentrum Kontich terecht. De poorten zijn op bestelling. Bekijk hier ons uitgebreid aanbod:

tuinpoort iroko
poortpalen
tuinpoort hout

Een tuinpoort op maat van jouw tuin

Naast een ruim aanbod van tuinpoorten in verschillende afmetingen, houtsoorten en stijlen, kan je ook bij ons terecht voor een poort op maat. Deze poorten worden vakkundig door onze medewerkers in eigen atelier gemaakt. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvende offerte.

Voor elke poort een bijpassende deur

Het merendeel van onze houten poorten zijn ook verkrijgbaar met een bijpassende tuindeur. Zo kan je zowel de inkompoort van je oprit als de toegang tot je tuin met elkaar afstemmen. Een tuindeur en tuinpoort die samengaat met het karakter van jouw woning … dat zorgt voor een mooi geheel.

tuinpoort houten
tuinpoort tuindeur hout
poort oprit hout
tuinpoort hout

Enkele of dubbele tuinpoorten met draairichting naar keuze

Het merendeel van onze tuinpoorten zijn verkrijgbaar als enkele én als dubbele poort. Hou wel rekening met de draairichting van de poorten of deuren. Naast een ruim aanbod standaard tuinpoorten, maken wij ook poorten op maat in ons eigen atelier. Spring gerust eens binnen voor een offerte op maat!

tuinpoorten draairichting

Op zoek naar inspiratie? Breng een bezoek aan onze showtuin