Een tuinscherm zorgt voor privacy

houten-tuinschermen

Kies voor een houten afsluiting

Ga je voor strak en modern of ben je gewonnen voor een decoratief tuinscherm? Een houten tuinscherm staat mooi in elke tuin en creëert extra privacy. Tuinhoutcentrum Kontich heeft een kwaliteitsvol scherm voor elke smaak en budget. Met een mooi bijpassende deur zorg je er voor dat je tuin toegankelijk blijft. Ontdek ons ruim aanbod in kwaliteitsschermen en deuren. Je vindt bij ons beslist wat je zoekt!

tuinscherm hout
extra-breed-scherm
tuinwand hout

Deuren voor tuinschermen

Onze tuinschermen kunnen mooi gecombineerd worden met bijpassende deuren. Op die manier maak je je tuinafscherming compleet en bovendien toegankelijk. Vervaardigd uit mooi geschaafd, kwaliteitsvol hout en stevig vastgeschroefd met inox vijzen. Kies je voor een extra stevig en duurzaam exemplaar, ga dan voor een deur met kader in galva. Alle deuren zijn ook verkrijgbaar met cilinderslot en regelbare scharnieren.

deuren-voor-tuinschermen
tuinscherm-halfopen
tuinschermen-lamello

Blokhutplanken, eenvoudig op te bouwen

Blokhutplanken scherm

Zelf een mooie, strakke afsluiting maken? Als alternatief voor gemonteerde schermen, bieden wij ook een ruim assortiment blokhutplanken aan. De opbouw is eenvoudig: door middel van het tand- en groefsysteem bouw je zelf je afsluiting op naar de gewenste hoogte. Afwerken doe je met een gebogen of een rechte finishlat. Kies uit verschillende duurzame houtsoorten. Voor de gleufpalen kan je kiezen uit beton, hout of aluminium.

blokhutplanken

Geïmpregneerd

Mooi glad geschaafde blokhutplanken uit geïmpregneerd dennenhout. De bovenzijde kan je afwerken met een bijpassende finishplank. Combineer ze met houten of betonnen gleufpalen.

blokhutplank afsluiting

Geïmpreg. line

Voor iedereen die houdt van een decoratief en toch strak effect in de tuin, is deze blokhutplank met fijn gelijnd profiel een knappe keuze. Maak het geheel af met een stevige, hardhouten deurkader die je bekleed met dezelfde plank.

thermowood blokhutplank

Thermowood

Thermowood is Noors dennenhout dat een thermische behandeling onderging. Daardoor is het erg duurzaam en kan je het vergelijken met teak en bangkirai. Combineer de blokhutplanken met onze gleufpalen in beton of aluminium.

blokhutplanken-triple

Therm. duo line

Onze thermowood blokhutplanken zijn er nu ook met een mooi ‘line’ profiel voor een strakke en eigentijdse look van je afsluiting. Werk af met een bijpassende finishplank. Mooi in combinatie met betonpalen in antraciet.

Deurkader voor blokhutplanken

Met onze nieuwe hardhouten deurkader in iroko kan je nu ook je tuin toegankelijk maken of desgewenst afsluiten. Het kader is makkelijk zelf te bekleden met de blokhutplank van jouw keuze. Zo vormt je afsluiting in blokhutplanken een mooi geheel met een tuindeur in dezelfde bekleding. Inwerkslot in inox, kruk en scharnieren naar keuze in zwart gelakt of in neurtraal grijs inox. Afmetingen: 1900 x 1000 mm

deurkader-blokhutplanken

Inspiratie nodig? Bezoek onze showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.