Tuinschermen: meer dan 25 modellen op stock

houten-tuinschermen

Voor privacy in je tuin …

Ga je voor strak en modern of ben je gewonnen voor een decoratief tuinscherm? Een houten tuinscherm staat mooi in elke tuin en creëert extra privacy. Tuinhoutcentrum Kontich heeft een kwaliteitsvol scherm voor elke smaak en budget. Breng eens een bezoekje aan onze showtuin en ontdek ons ruim aanbod in houtsoorten, stijlen en materialen. Bekijk hier ons uitgebreid aanbod:

tuinschermen
tuinschermen-nieuw
tuinscherm-'t goor
zwart-scherm

Blokhutplanken scherm

Zelf een mooie, strakke afsluiting maken? Als alternatief voor gemonteerde schermen, bieden wij ook een ruim assortiment blokhutplanken aan. De opbouw is eenvoudig: door middel van het tand- en groefsysteem bouw je zelf je afsluiting op naar de gewenste hoogte. Afwerken doe je met een gebogen of een rechte finishlat. Kies uit verschillende duurzame houtsoorten. Voor de gleufpalen kan je kiezen uit beton, hout of aluminium.

blokhutplanken-cordoba

Blokhutplanken Cordoba

De Cordoba blokhutplanken hebben een decoratief en fijn gelijnd profiel en passen in elke tuin. Afmetingen: 280 x 145 x 1800 mm. Ideaal te combineren met onze houten gleufpalen, maar ook met beton- of aluminiumpalen. Ook alle grondbevestiging is bij ons verkrijgbaar.

blokhutplanken-vintage

Blokhutplanken Vintage

Onze Vintage blokhutplanken hebben een mooie, vergrijsde ‘look’ en staan erg mooi in een landelijke tuin. Afmetingen: 280 x 145 x 1800 mm. Ideaal te combineren met onze Vintage gleufpalen, maar ook met beton- of aluminiumpalen. Ook alle grondbevestiging is bij ons verkrijgbaar.

blokhutplanken-thermowood

Blokhutplanken Thermowood

Thermowood is Noors dennenhout dat een thermische behandeling onderging. Daardoor is het erg duurzaam en kan je het vergelijken met teak en bangkirai. Combineer de blokhutplanken met onze thermowood gleufpalen, beton- of aluminiumpalen. Ook alle grondbevestiging verkrijgbaar.

download-folder-TH

Deuren voor tuinschermen

Onze tuinschermen kunnen mooi gecombineerd worden met bijpassende deuren. Op die manier maak je je tuinafscherming compleet en bovendien toegankelijk. Vervaardigd uit mooi geschaafd, kwaliteitsvol hout en stevig vastgeschroefd met inox vijzen. Alle deuren zijn ook verkrijgbaar met cilinderslot en regelbare scharnieren. Ook maatwerk is mogelijk, vraag gerust een vrijblijvend offerte!

tuinschermen-lamello
tuinschermen delta
tuinscherm-hazelaar
tuinschermen strada

Bezoek onze 2.000 m² grote showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.