Tuinschermen: meer dan 25 modellen op stock

houten-tuinschermen

Voor privacy in je tuin …

Ga je voor strak en modern of ben je gewonnen voor een decoratief tuinscherm? Een houten tuinscherm staat mooi in elke tuin en creëert extra privacy. Tuinhoutcentrum Kontich heeft een kwaliteitsvol scherm voor elke smaak en budget. Breng eens een bezoekje aan onze showtuin en ontdek ons ruim aanbod in houtsoorten, stijlen en materialen. Bekijk hier ons uitgebreid aanbod:

zwart scherm
tuinscherm-'t goor

Aluminium scherm Alune

Deze onderhoudsvriendelijke tuinschermen in aluminium hebben mooie, afgeschuinde latten. De latten worden met behulp van tussenstukjes op een kleine afstand van elkaar geplaatst zodat je geen doorkijk hebt, maar toch de luchtigheid van een open scherm ervaart. Ook verkrijgbaar in volledig gesloten tuinscherm Alduo met keuze uit brede of smalle beplanking. Waterafstotend, afmetingen: 1800 x 1800 mm.

aluminium tuinscherm

alune

Scherm Alune

Bij het Alune tuinscherm staan de aluminium latten op een minimale afstand van elkaar zodat je geen doorkijk hebt, maar toch de luchtigheid van een open scherm ervaart.

alduo-smal

Scherm Alduo smal

Het Alduo aluminium tuinscherm heeft aan elke zijde een ander profiel. Deze zijde toont de smalle beplanking van 7 cm. Tand- en groefplanken. Afmetingen: 180 x 180 cm. Waterresistent.

Scherm Alduo breed

Het Alduo aluminium tuinscherm heeft aan elke zijde een ander profiel. Deze zijde toont de brede beplanking van 15 cm. Tand- en groefplanken. Afmetingen: 180 x 180 cm. Waterresistent.

Blokhutplanken scherm

Zelf een mooie, strakke afsluiting maken? Als alternatief voor gemonteerde schermen, bieden wij ook een ruim assortiment blokhutplanken aan. De opbouw is eenvoudig: door middel van het tand- en groefsysteem bouw je zelf je afsluiting op naar de gewenste hoogte. Afwerken doe je met een gebogen of een rechte finishlat. Kies uit verschillende duurzame houtsoorten. Voor de gleufpalen kan je kiezen uit beton, hout of aluminium.

blokhutplanken-cordoba

Blokhutplanken Cordoba

De Cordoba blokhutplanken hebben een decoratief en fijn gelijnd profiel en passen in elke tuin. Afmetingen: 280 x 145 x 1800 mm. Ideaal te combineren met onze houten gleufpalen, maar ook met beton- of aluminiumpalen. Ook alle grondbevestiging is bij ons verkrijgbaar.

blokhutplanken-vintage

Blokhutplanken Vintage

Onze Vintage blokhutplanken hebben een mooie, vergrijsde ‘look’ en staan erg mooi in een landelijke tuin. Afmetingen: 280 x 145 x 1800 mm. Ideaal te combineren met onze Vintage gleufpalen, maar ook met beton- of aluminiumpalen. Ook alle grondbevestiging is bij ons verkrijgbaar.

blokhutplanken-thermowood

Blokhutplanken Thermowood

Thermowood is Noors dennenhout dat een thermische behandeling onderging. Daardoor is het erg duurzaam en kan je het vergelijken met teak en bangkirai. Combineer de blokhutplanken met onze thermowood gleufpalen, beton- of aluminiumpalen. Ook alle grondbevestiging verkrijgbaar.

download-folder-TH

Deuren voor tuinschermen

Onze tuinschermen kunnen mooi gecombineerd worden met bijpassende deuren. Op die manier maak je je tuinafscherming compleet en bovendien toegankelijk. Vervaardigd uit mooi geschaafd, kwaliteitsvol hout en stevig vastgeschroefd met inox vijzen. Alle deuren zijn ook verkrijgbaar met cilinderslot en regelbare scharnieren. Ook maatwerk is mogelijk, vraag gerust een vrijblijvend offerte!

tuinschermen-lamello
tuinschermen strada

Inspiratie nodig? Bezoek onze showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.