Een tuinscherm zorgt voor privacy

houten-tuinschermen

Kies voor een natuurlijke afsluiting

Ga je voor strak en modern of ben je gewonnen voor een decoratief tuinscherm? Een houten tuinscherm staat mooi in elke tuin en creëert extra privacy. Tuinhoutcentrum Kontich heeft een kwaliteitsvol scherm voor elke smaak en budget. Met een mooi bijpassende deur zorg je er voor dat je tuin toegankelijk blijft. Ontdek ons ruim aanbod in kwaliteitsschermen en deuren. Je vindt bij ons beslist wat je zoekt!

tuinscherm hout
tuinscherm
tuinschermen-lamello
tuinschermen strada
deuren-voor-tuinschermen

Deuren voor tuinschermen

Onze tuinschermen kunnen mooi gecombineerd worden met bijpassende deuren. Op die manier maak je je tuinafscherming compleet en bovendien toegankelijk. Vervaardigd uit mooi geschaafd, kwaliteitsvol hout en stevig vastgeschroefd met inox vijzen. Kies je voor een extra stevig en duurzaam exemplaar, ga dan voor een deur met kader in galva. Alle deuren zijn ook verkrijgbaar met cilinderslot en regelbare scharnieren.

Aluminium … een onderhoudsvriendelijke afsluiting

Halfopen alu scherm Alune

Deze onderhoudsvriendelijke tuinschermen in aluminium hebben mooie, afgeschuinde latten. De latten worden met behulp van tussenstukjes op een kleine afstand van elkaar geplaatst zodat je geen doorkijk hebt, maar toch de luchtigheid van een open scherm ervaart. Ook verkrijgbaar in volledig gesloten tuinscherm Alduo met keuze uit brede of smalle beplanking. Waterafstotend, afmetingen: 1800 x 1800 mm.

aluminium tuinscherm
alune

Scherm Alune

Bij het Alune tuinscherm staan de aluminium latten op een minimale afstand van elkaar zodat je geen doorkijk hebt, maar toch de luchtigheid van een open scherm ervaart. Afmetingen 1800 x 1800 mm. Waterresistent.

alduo-smal

Scherm Alduo smal

Het Alduo aluminium tuinscherm heeft aan elke zijde een ander profiel. Deze zijde toont de smalle beplanking van 7 cm. Tand- en groefplanken. Afmetingen: 1800 x 1800 mm. Waterresistent.

Scherm Alduo breed

Het Alduo aluminium tuinscherm heeft aan elke zijde een ander profiel. Deze zijde toont de brede beplanking van 15 cm. Tand- en groefplanken. Afmetingen: 1800 x 1800 mm. Waterresistent.

Blokhutplanken, eenvoudig op te bouwen

Blokhutplanken scherm

Zelf een mooie, strakke afsluiting maken? Als alternatief voor gemonteerde schermen, bieden wij ook een ruim assortiment blokhutplanken aan. De opbouw is eenvoudig: door middel van het tand- en groefsysteem bouw je zelf je afsluiting op naar de gewenste hoogte. Afwerken doe je met een gebogen of een rechte finishlat. Kies uit verschillende duurzame houtsoorten. Voor de gleufpalen kan je kiezen uit beton, hout of aluminium.

blokhutplanken-cordoba

Blokhutplanken Cordoba

De Cordoba blokhutplanken hebben een decoratief en fijn gelijnd profiel en passen in elke tuin. Afmetingen: 280 x 145 x 1800 mm. Ideaal te combineren met onze houten gleufpalen, maar ook met beton- of aluminiumpalen. Ook alle grondbevestiging is bij ons verkrijgbaar.

blokhutplanken-triple

Blokhutplanken Triple

Mooie, glad gefreesde blokhutplanken uit geïmpregneerd dennenhout. Voorzien van een fijn gelijnd profiel wat zorgt een extra decoratief effect in de tuin. Afwerken kan met de bijpassende Triple finishplank. Knap in combinatie met grijze of antracietkleurige betonpalen.

blokhutplanken-thermowood

Blokhutplanken Thermowood

Thermowood is Noors dennenhout dat een thermische behandeling onderging. Daardoor is het erg duurzaam en kan je het vergelijken met teak en bangkirai. Combineer de blokhutplanken met onze thermowood gleufpalen, beton- of aluminiumpalen. Ook alle grondbevestiging verkrijgbaar.

Inspiratie nodig? Bezoek onze showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.