Onze winkel in Kontich blijft heel de zomerperiode geopend.

Onze vestiging in Heist-op-den-Berg is gesloten van di. 23/7 tem za. 10/08

Tuinhoutcentrum 't Goor

Tuinhoutcentrum ‘t Goor is en blijft dé tuinhoutspecialist in Heist-op-den-Berg.

Alleen heeft onze website een facelift ondergaan en delen we deze nu met ons zusterbedrijf, het tuinhoutcentrum in Kontich, zodat je onze producten vanaf nu kan vinden op één gemeenschappelijke site.

Maar daar blijft het niet bij: voortaan kan je onze producten ook rechtstreeks online kopen in de webshop. 

Ben je dus op zoek naar een mooie tuinpoort, een handig tuinhuis, een leuke speeltoren of een stijlvolle tuinafsluiting? Wij hebben het allemaal in huis. Onze grote stock, sterke service én voordelige prijzen zijn al jaren onze sterke troeven en dat zal niet veranderen.

Neem dus een kijkje op onze nieuwe website, duik eens in de webshop of kom gerust langs in onze winkel met showtuin in Heist-op-den-Berg waar je ons volledige assortiment vindt.

Waar ben je naar op zoek?

Bij Tuinhoutcentrum vind je het ruimste assortiment aan tuinhout in de omgeving. Een mooie tuinpoort, een handig tuinhuis, een leuke speeltoren of een stijlvolle tuinafsluiting? Wij hebben het allemaal in huis.

Inspiratie nodig?

Haal inspiratie uit adembenemende tuinprojecten en ontdek eindeloze mogelijkheden om jouw buitenruimte om te toveren tot een oase van rust en schoonheid. Laat je verleiden door prachtig aangelegde tuinen, sfeervolle terrassen en creatieve gebruik van tuinhout. Blader door onze artikels en laat je creativiteit de vrije loop.

planten-1024x683-tgoor
Alu-lounge-berging-tgoor
steenschotten-sfeer-tgoor
planten-1024x683-tgoor